Vroegere sporten,

Judo in de school van " Derksen " in Rotterdam Kralingen. ( Koyzumi ? )

"Kuykushinkai" Karate op de Loek Hollander school, Parachutespringen bij de "Flying Dutchmen", Duiken bij "Sea-view", Schieten bij MSV NatRes.

De Hollander school startte op de Westersingel, naast de Pauluskerk, instrukteurs waren Loek Hollander, Peter Voogt ?, Ton de Wit ??. Doordeweeks werd er ook getraind in Schiedam.

"A"en "B" brevet gesprongen bij de "Flying Dutchmen", lokatie Zestienhoven - Rotterdam.Dropzone's zijn / waren nabij Albranswaard, Boerderij bij Pijnacker, het zandlichaam tokomstige rijksweg Delft, en Kralingse Bos strandbad.

To the flying dutchmen

"3 sters" brevet opleiding bij "Sea view", een duikvereniging in Schiedam, clubhuis op de oude Haven.Trainen in het zwembad Rotterdam West, later, na de brand, in zwembad Hillegersberg.

SEA VIEW is inmiddels opgeheven.

Ik heb veel vrije duiken gemaakt met Ruud Brockhus, en na mijn 1* en 2* opleiding, met de opvolgende leerlingen van de vereniging.

to the sea view team Duikfilms gemaakt door Ruud Brockhus.

MSV NatRes Zuid-Holland

Opgericht 27 februari 1975 bij Koninklijk Besluit No:70

Ikzelf schoot met alle voorkomende handvuurwapens, en heb een HSI ( Hoofd Schiet Instrukteur ) opleiding bij de KL gehad.

Ik gebruik nu thuis een Webley Hurricane pistool .22 ( 5,5 mm ), om mijn vaardigheid op peil te houden. ( Luchtdruk ). Tevens gebruik ik 2 stuks Crosman .177 geweren ( 4,5 mm ), waarvan 1 met kijker. ( CO2 patronen ). Afstand: 12 mtr.

Hans Militairy Homepage! Naar de verenigingen!

Revised: 11-02-2014. Copyright :JFJ